Mastermind

2 dagar - 20 timmar utbildning

Har du redan en viss erfarenhet med fastighetsinvesteringar och vill ta dig till nästa nivå genom att få svar på konkreta frågor baserade på dina cases, är du välkommen att söka till en av våra Masterminds helger. Under 2 intensiva dagar går vi genom tiotal life cases, utarbetar investeringsstrategier, gör en djup analys av dagens marknad och utforskar attraktiva investeringsmöjligheter.

Exklusiv miljö

En viktig del av våra Masterminds är den unika exklusiva atmosfären vi skapar för våra deltagare. Oavsett om vi befinner oss på en båt i Spanien eller har en hel gammal herrgård för oss själva, njuter vi av god mat, VIP service och komfortabel logi.

"Jag kom på några bra lösningar här, fick tre potentiella affärer. Det var en överraskning! Sedan fick jag tips från Erik och deltagare om hur man strukturerar affärer för att nå mål snabbare. "

Asker
Ingenjör

"Bättre än förväntat. Mycket utbyte av varandra och mycket information. Jag går verkligen berikad ifrån den här weekend-en. "

Ronnie
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.