Privat Coaching

Skräddarsydda expertråd

Vårt mål är att ta fram det bästa ur dig som fastighetsinvesterare. Kan du dina förutsättningar, ambitioner och resurser till 100%, kommer du nå resultatet betydligt snabbare.

Med hjälp av våra skräddarsydda coachingprocesser kommer du skaffa en tydlig aktivitetsplan baserat på var du står idag, tid som du vill lägga på investeringar samt vad du vill åstadkomma.  Tillsammans kommer vi upptäcka nya vägar, alternativ och resurser för att du ska nå dina mål och kunna behålla framgången. 

"Vi var lite osäkra på att ta coaching på grund av den relativt stora avgiften men kan nu konstatera att det var en grym investering. Vi köpte för 3,5 MSEK, renoverade på 12 veckor för 500 000 kr och sålde för 4,5 MSEK. 500 000 SEK i brutto vinst på tre månader. Stort tack för det, vi kommer att varmt rekommendera din kurs och coaching för den som vill ta sina investeringar till nästa nivå."

Max
Sales

"Hjälpte mig att ta stora steget från dröm till verklighet. Har tack vare Real Estate Academy nu ett riktigt bra passivt cachflow."

Martin
Fastighetsinvesterare
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.